Luc, Gina en Johan

Organisator

Luc, Gina en Johan
Telefoon
+32 497 420 442
Email
office@intobalance.net
Website
https://wisdomcircles.eu
De Heerlijckyt van Elsmeren

Locatie

De Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2B 3450 Geetbets

Datum

mrt 21 2019

Tijd

DEZE CIRKEL IS AFGELOPEN
10:00 - 17:00

Kosten

€ 395 p/p

Lancering Wisdom Circle

Na drie jaar intensief ontwikkelen en het houden van meerdere testcirkels bij een divers publiek, lanceerden wij op 21 maart 2019 een eerste open cirkel.
Wij verwelkomden twaalf deelnemers in het mooie kader van de Heerlijckyt van Elsmeren te Geetbets.

Zij die aanwezig waren, hebben mogen meemaken wat het betekende: “zich verbinden in wijsheid met elkaar”.  Aan de hand van zelfgekozen thema’s werden drie Wijsheidscirkels verkend en ervaren. Via het groepswerk in de cirkel ontstonden nieuwe collectieve wijsheden.

Wij zijn heel dankbaar voor de warmte, de liefde en de open geest die we mochten delen en ontvangen. De wijze bijdrage van onze deelnemers werd ten volle ervaren in de kracht en de diepgang van de methode. Namaste!

Er werd ter plaatse beslist om nog meer open cirkels te organiseren in de nabije toekomst.
Daarbij willen we de democratische deelnameprijs van € 395 per persoon handhaven.

      

 

Copyright © Alle rechten zijn voorbehouden. De op deze website gepubliceerde gegevens mogen enkel worden verveelvoudigd, opgeslagen en/of openbaar worden gemaakt, met uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Wisdom Circles ®.

Wisdom Circles ® is een geregistreerd merk bij het Europese Merkenregister. Intobalance BV Builoogstraat,26 – B-3360 Bierbeek – Belgium – BE 0860.957.350